New roles in a complex environment for internationally minded enterprices, 29 October 2021

Нови улоги во сложеното опкружување за интернационално ориентираните претпријатија
New roles in a complex environment for internationally minded enterprices

29 Октомври 2021
webinar, 11.00, @ZOOM
https://youtu.be/cFF8FiiS4pU

Агенда:

11:00-11:05 – Регистрација на учесниците
11:05-11:10 – Поздравен говор, Стопанска Комора на Мал Бизнис
11:10-11:30 – The Concept “Out of the Box – the New You” – the main focus for future career development –
Др. Катерина Вељановска Блажевска, Стопанска комора на мал бизнис, Претседателка на
Собранието на Комора на Мал Бизнис
11:30-11:50 – Business networking - the key to success in the EU market for SMEs: how RGX can help find new
customers - Тања Евросимовска, Матрона Консалтинг, Директорка
11:50 – 11:55 – Прашања и одговори
11:55 – 12:00 – Завршни зборови, Стопанска Комора на Мал Бизнис

Вебинарот ќе биде организиран од страна на Матрона Консалтинг и Комората на мал бизнис со поддршка од Change Leadership Group и ќе се одржи на 29.10.2021, петок со почеток во 11:00 ч. Вебинарот ќе се одржи на Zoom Платформата.

ПРИЈАВУВАЊЕ

За учество на вебинарот може да се пријават МСП, големи компании и организации од деловниот сектор заинтересираните за извозни активности и интернационализација на бизнисот. Доколку сакате да учествувате на овој вебинар, ве молиме пополнете го прашалникот, на следниов линк: https://forms.gle/GyGANDySCyYkbu8y8

Контакт тел. 070 223 686, (02) 244 8077.