ADRIA Finance HUB - презентација 3 Јули 2019

Ве покануваме за учество на презентација на Adria Finance HUB - платформата која поддржува нови инвестиции. Adria Finance HUB e платформа за поддршка на инвестициски фондови и финансиски инструменти за поддршка на развојни проекти https://www.sbch.org.mk/platformi/adria-finance-hub

Презентацијата е наменета за претставници на извршен и финансиски менаџмент во претпријатија, организации и институции кои сакаат да иницираат и имплементираат нова инвестиција. Презентацијата ќе се одржи на 3 Јули 2019 г.

Учество на презентацијата за претставници кои не се членки на Комората со пополнување на пријавата дадена на линкот >>>
http://www.sbch.org.mk/sites/default/files/Prijava%20-%20Investiciski%20...

ПОВИК до членки на Комората за изработка и инвестирање во одржливи проекти на линкот : https://www.sbch.org.mk/povici/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B...

Ве повикуваме со допис на е-маил: info@sbch.org.mk да ни доставите информации за вашите проектни концепти и пополнета пристапница за членство. Контакт тел. 070 223 686, (02) 244 8077.

Комората на Мал Бизнис изработува проектна документација со експертиза на Програмата SGS 2019 преку субвенционирана постапка на Министерство за Економија и донаторски шеми.

Sustainable, Green & Smart (SGS) е програма за подготовка и реализација на одржливи проекти во деловен, јавен сектор и локална самоуправа, со финанисирање преку ESCO модел, ЈПП и достапни финансиски инструменти на финансиските институции, фондови и банки. https://www.sbch.org.mk/programi/sustainable-green-smart