Профил на Автор

ФИНАНСИСКА КРИЗА?... НИШТО НОВО ЗА НАС

03.Jan.2017

Пред петнаесетина години додека бев студент после секое предавање од макро економија си помислував дека си го најдов решението за кризата во Македонија.