Новости

EUREM MK учествува со презентација и претставници на конференцијата „ЗАГАДУВАЊЕТО НА ГРАДОВИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА: КОИ СЕ РЕШЕНИЈАТА?“ во организација на Македонската академија на науките и уметностите и Истражувачкиот центар за животна средина и материјали, 1-2 Ноември 2018 г....

Делегација на Комората на Мал Бизнис реализираше успешна промоција и ROADSHOW во Чешка, Австрија и Словенија 5-9 Ноември 2018. Учесници во делегацијата беа менаџери и извршни менаџери на компаниите: Алкалоид АД, ЕЛЕМ АД, Тетекс АД, Тинекс, АГ Инжинеринг, ЕКО Контрол, Вардар...