Новости

Општина Кочани воспостави соработка со Стопанската Комора на Мал Бизнис на Македонија www.sbch.org.mk - во функција на SGS (Sustainable Green & Smart) експертска поддршка https://goo.gl/2VFJU1 , а...

ИЧЕ Агенцијата за промоција и интернационализација на италијанските компании во странтсво при Амбасадата на Италија во Скопје организира италијанско - македонски Бизнис Форум на тема ИНВЕСТИЦИСКИ ПРОЕКТИ И МОЖНОСТИ ВО СЕКТОРИТЕ ТРАНСПОРТ, ЕНЕРГЕТИКА И ЖИВОТНА СРЕДИНА ВО...

Центарот за Финансирање на Комората на Мал Бизнис согласно програмата за Менторство и поддршка на менаџментот на малите и средни претпријатија во одредување, аплицирање и имплементирање финансиски инструменти за поддршка на реализација на профитабилни проекти, објавува

...

ПОКАНА за on-line учество на конференција (четврток 28 јуни 2018)
ФИНАНСИРАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ВО ЦЕНТРАЛНА И ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Организирана од Европската комисија во партнерство со бугарското Министерство за енергија и ООН Иницијативата за финансирање...

Дали сите успешни проекти можат да добијат пристап до финансирање ?

Центарот за Финансирање на Комората на Мал Бизнис согласно програмата за Менторство и поддршка на менаџментот на малите и средни претпријатија учествува во одредување, аплицирање и имплементирање...

Делегација на Стопанската Комора на Мал Бизнис оствари работна посета на општина Боговиње на 17 Јули 2018 год. Делегацијата предводена од Претседателот на Комората Г-н Слободан Софески беше примена од Г-н Бесир Мифтари во име на градоначалникот на Општина Боговиње Г-н Аљбон...

ПОВИК за финансирање креативни проектни концепти по програмите:

1. Sustainable, Green & Smart (SGS)

Приоритетни проекти за финансирање се реконструкција на деловни комерцијални и индустриски објекти, резиденцијалните станбени згради и објектите на локалната...