Новости

EUREM MK и Change Leadership Group - Think Tank платформа во Комората на мал бизнис на 28 Октомври 2020 г. од 17.30-19.30 часот реализираше on-line предавање „Потенцијал за приватни инвестиции наспроти зелени субвенции за енергетската транзиција и дигитализација„ и Think...

PREMIUM членките на Комората на Мал Бизнис кои имаат воспоставена деловна релација со компании и организации од Сојузна Република Германија се иницијатори и оснивачи на Германскиот Технички Клуб (ГТК). Се повикуваат компании и организации за вмрежување во Германскиот Технички...

На настанот ќе се презентира анализата и предлог проектни активности на Комората на мал бизнис по годишниот извештај на ЕУ Комисија
видео на линкот >>> https://www.youtube.com/watch?v=_U-Ya-3QKAQ

...

Дебатата „Дигитални Рурални Одржливи Проекти„ претставува заокружување на серијата think-thank дебати за дигитализација во индустријата и заедниците во организација на Change Leadership Group http://www.sbch....

ESCo-SUN е модел на финансирање зелени проекти и имплементација на техничка опрема и решенија за управување со енергијата и енергетската ефикасност.

Членките на Комората на мал бизнис имаат можност да аплицираат за бескаматни кредити во вредност до 15.000 ЕУР по...

TWIN GREEN & DIGITAL презентација на проектни концепти на Green Energy Day 2020 - годишен настан организиран од Комората за мал бизнис на 18 Декември 2020 г.

TWIN GREEN & DIGITAL
АГЕНДА:

1. „Приватни инвестиции наспроти зелените субвенции за...

On-line дебата - 29 Декември 2020

Change Leadership Group - Think Tank платформа во Комората на мал бизнис ги повикува членовите на Комората за учество на on-line дебата - "Лидерски потенцијали за социјално претприемништво" во вторник 29 Декември 2020 г. од 17.30 - 19....

ПОДГОТОВКА НА КОМПЛЕТ ДОКУМЕНТАЦИЈА

„Центарот за финансирање и менторска поддршка„ и Adria Finance HUB финансиската платформа при Комора на мал бизнис на Македонија континуирано систематски ги следи достапните финансиски програми и помага на компаниите во изработка на...

SBCH wishes you and your loved ones happy holidays !

We wish these holidays to take us to a year that will be brighter, more hopeful and will bring positive changes.

Look forward, this new year, to our support for the transformation in the organizations towards...